چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷

«محمدحسین فرح بخش» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:

خطری که این دوره از «جشنواره فیلم فجر» را تهدید می کند مسأله «نفوذ» است/ اعضای «شورای سیاست‌گذاری» به دنبال «نفوذ» و «ترور تفکر» در فرهنگ کشور هستند/ «فریدزاده» را فرد بدی نمی‌بینم اما قرار نیست ایشان «داماد» ما شوند!

محمدحسین فرحبخش در نوزدهمین جشن مدیران تولید سینمای ایران

به گزارش سینماپرس: «محمد حسین فرح بخش» با بیان این مطلب که دولت قبلی نیز از نظر فرهنگی به سینما و فرهنگ کشور صدمات جبران‌ناپذیری وارد کرد، تصریح نمود: وزیر ارشاد قبلی، آقای اسماعیلی و آقای خزایی، سینما را نابود کردند. این گروه جدید که آمده‌اند، از گروه قبلی هم خطرناک‌ترند. آنها به دنبال نفوذ و ترور تفکر در فرهنگ کشور هستند.

«محمد حسین فرح بخش» تهیه کننده و کارگردان سینمای کشور، در گفت و گو با خبرنگار سینماپرس ضمن اشاره به وجود جریان نفوذ در شورای سیاست گذاری «چهل و سومین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر» به لطماتی که سینمای کشور در پی این انتصابات متحمل خواهد شد پرداخت و تصریح کرد: خطری که این دوره از شورای سیاست‌گذاری، جشنواره را تهدید می کند، مسأله نفوذ است که متأسفانه در حال حاضر در تمامی ابعاد کشورمان، اعم از ابعاد امنیتی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، نفوذ جریان دارد. به نظر من، نفوذ عامل بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود، و دستگاه‌های امنیتی باید به این مسأله توجه ویژه داشته باشند.

وی افزود: شما دو سال پیش را بررسی کنید؛ عمده افرادی که در شورای سیاست‌گذاری جشنواره حضور دارند، خودشان جشنواره را تحریم کرده‌اند. افرادی هم که به ظاهر این کار را قضیه را می‌کنند، در آن زمان در پشت پرده با برخی از اعضای این جشنواره جلسه گذاشتند و گفتند که باید جشنواره را تحریم کنند.

او تاکید کرد: اما به هر حال، نمی‌توان جشنواره را تحریم کرد. جشنواره یک رویداد ملی است که به همه مردم ایران تعلق دارد و نباید آن را به خاطر افراد خاص یا سیاست‌های دولتی قربانی کرد.

این تهیه کننده پیشکسوت سینما همچنین به وضعیت عدم مشروعیت اعضای شورای سیاست گذاری اشاره و تصریح نمود: آیا همه کسانی که در شورای سیاست‌گذاری حضور دارند، واقعاً به اسلام و جمهوری اسلامی اعتقاد دارند؟ سربسته می‌گویم و نمی‌خواهم بیشتر وارد جزئیات شوم، ولی روی حرفم با نهادهای امنیتی است. که آیا افرادی که به این نظام اعتقادی ندارند، می‌توانند در شورای سیاست‌گذاری چنین رویدادی حضور داشته باشند؟ این سوال باید جدی گرفته شود.

فرح بخش در ادامه به مسئله عدم استقلال عملکردی مسئولین و مدیران در دولت چهاردهم پرداخت و بیان کرد: من بعید می‌دانم که این روند تا چهار سال ادامه پیدا کند. من دکتر پزشکیان را خیلی دوست دارم و معتقدم که فردی سالم و درستکار است و دلش برای این مملکت می‌تپد، اما ایشان را هم دیگران هدایت می کنند.

وی افزود: همچنین من آقای فریدزاده را نیز فرد بدی نمی‌بینم و با او ملاقات داشته‌ام، اما قرار نیست ایشان داماد ما شوند. جناب فریدزاده به عنوان رئیس سازمان سینمایی کشور منصوب شده است. این مسئولیت باید به کسی سپرده شود که بتواند در راستای منافع ملی و فرهنگی کشور عمل کند، نه به فردی که از بیرون اداره می‌شود.

کارگردان فیلم آب نبات چوبی ضمن بیان این مطلب که دولت قبلی نیز از نظر فرهنگی به سینما و فرهنگ کشور صدمات جبران‌ناپذیری وارد کرد. تصریح نمود: وزیر ارشاد قبلی، آقای اسماعیلی و آقای خزایی، سینما را نابود کردند. این گروه جدید که آمده‌اند، از گروه قبلی هم خطرناک‌ترند. آنها به دنبال نفوذ و ترور تفکر در فرهنگ کشور هستند.

فرح بخش در پایان گفت و گو بیان کرد: این ترور تفکر بسیار خطرناک‌تر از هر نوع ترور دیگری است. آقای بهشتی که حدود ۱۱ سال مدیر فارابی بود جزو همین قشر بوده، جماعتی که تروریست تفکر اند. متاسفانه جماعت امروز در آن دوران نبودند که این جنایات را ببینند. البته آقای حیدریان هم جزو این افراد بود، اما او بعداً تغییر کرد و در سال ۸۱ با کارهایی که انجام داد، به نوعی جبران اشتباهات گذشته‌اش را کرد. دهه ۶۰ برای ما دهه‌ای است که به شدت از جنایت فرهنگی رنج می‌برد. این نوع ترور فرهنگی به مراتب بدتر از جنایت‌های فیزیکی است.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.